avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectare contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectare contract de vanzare-cumparare

In urma cu 8 ani am cumparat o casa cu gradina si descrierea suna asa:" casa, anexe gospodaresti, curte si gradina cu suprafata de 360mp., conform CF, iar in realitate cu suprafata de aprox. 1400 mp., cu precizarea ca am dobandit in intregime constructiile prin mostenire..., iar cu privire la teren, din care 250mp. este inscris in CF in proprietate de stat, am facut cerere de atribuire si reconstituire a dreptului de proprietate, pretul vanzarii incluzand si terenul, subsemnatii obligandu-ne sa incheiem cu cumparatorii act autentic de transfer al dreptului de proprietate la data cand autoritatile competente ne vor elibera actele prin care vom dobandi proprietatea terenului mai sus mentionat." Titlurile de proprietate s-au dat in acelasi an in care am cumparat, dar nici pana acum vanzatorii nu au facut transferul. Am discutat si refuza, spunand sa chemam noi topograful si sa facem pe cheltuiala noastra. Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac? Daca eu vreau maine sa vand sau sa donez copiilor nu pot.

Alte discuții în legătură

Intabulare gradina iiulian iiulian Buna ziua, Sunt in discutii pentru cumpararea unei proprietati la tara unde proprietarii actuali au doar titlul de proprietate si urmeaza sa se intample ... (vezi toată discuția)
Teren mai mult la masuratori Badescu Laurentiu Badescu Laurentiu In anul 1970 am cumparat de la mama mea un teren de 800 mp -pentru ca in acte nu se putea trece mai mult ,de fapt curtea avea aprox 1400 mp. Acum doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Intabulare gradina legea58/1974 alexx_jmss alexx_jmss Buna, va rog sa ma lamuriti cu privire la intabularea unei gradini care a fost trecuta in propriettatea CAP(cooperativa agricola de productie) in anul 1978. ... (vezi toată discuția)