avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proces pentru neplata ratelor dupa divort,inainte de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proces pentru neplata ratelor dupa divort,inainte de partaj?

S-a dispus divortul,nu s-a facut partajul,pana se va inchide partajul se poate cere prin instanta ca amandoua partile sa contribuie la plata ratelor comune?daca de un timp plateste doar una din parti inainte de partaj poate sa-si recupereze parte platita la ratele bancare?

Alte discuții în legătură

Drept locativ lucianmarian lucianmarian Ne-am cunoscut, am cumparat apartament prin Prima Casa si apoi ne-am casatorit. Am divortat pe cale notariala, ea a ramas sa locuiasca acolo, eu m-am mutat la ... (vezi toată discuția)
Locuinta cu chirie anl si rata la credit cui revin la divort? Maria_Enache Maria_Enache Buna ziua. La multi ani si la cat multe procese castigate in noul an! Sunt in divort cu sotul meu, am cerut incredintarea celor 2 minori, pensie ... (vezi toată discuția)
Divortul o problema de durata ioana popovici ioana popovici as vrea sa stiu cat costa taxa de partaj si cine o plateste . daca casa in care locuim nu este pusa ipoteca in cazul in cazul in care nu platesc ratele la ... (vezi toată discuția)