avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit ptr comercializare martisoare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit ptr comercializare martisoare

Buna ziua.Sunt o prodicatoare de articole handamde si as dori ca anul acesta sa comercializez martisoare in centrul orasului.Pe langa cererea depusa la primarie ptr a primi acordul sa ocup spatiul public ( si sa platesc inchirierea lui) am inteles ca trebuie sa platesc si un impozit..........
Unde trebuie sa ma duc si cam cat se plateste. Ce ar mai trebui sa fac ca sa fiu in legalitate.Mentionez ca nu am forme legale ( PFA,Af,II sau altele)
Cel mai recent răspuns: betty_dumy , utilizator 20:26, 4 Ianuarie 2013
Pentru confect›ionarea sŸi/sau comercializarea de gablont›uri, maƒrtisŸoare sŸi felicitaƒri va infiintati un pfa cu codurile caen : 3213: Fabricarea imitat›iilor de bijuterii sŸi articole similare si 4789: Comert cu amaƒnuntul prin standuri, chiosŸcuri sŸi piet›e al altor produse.
Inregistrarea ca pfa o faceti la Registrul comertului iar pentru plata impozitului optati pentru a plati la notma de venit stabilita de catre administratia financiara la nivelul judetului dumneavoastra.
Stiu ca in perioada targului de martisor ( 2 saptamani) pot participa si fara forme legale,ca persoana fizica.Dar am auzit ca pe langa taxa platita la primarie se plateste si la finante.......
Asta vroiam sa aflu cum anume se procedeaza acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen activitati de artizanat - coduri gresite sau corecte? adelyna23 adelyna23 Buna ziua Am fost azi la RC ca sa inregistrez un PFA pentru activitati de artizanat: bijuterii din margele de nisip cusute manual prin brodare. La cod CAEN ... (vezi toată discuția)
Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa cristinaberhencz cristinaberhencz buna ziua, As dori sa stiu ce cod CAEN trebuie sa folosesc pt -fabricarea de lumanari decorative -aranjamente de flori pt diferite ocazii -obiecte ... (vezi toată discuția)