Femeile n-au voie?! :rtfm:
Poate vor reusi sa ii inteleaga pe viitorii (si pe cei deja)... tatzi? Sau, poate, vor reusi sa calauzeasca "pasii” asociatiei spre a castiga lupta impotriva... instantelor care... discrimineaza...
gabriel_tatic
Suntem acolo, dar nu prea se discuta....
eu.ro.lex
Cum le (sau ne) puteti fi de folos, daca pe un alt topic , v-am pus cateva intrebari la un raspuns dat de dumneavoastra , si nu mi-ati raspuns nici macar formal?
Deocamndata raman la parerea mea, si mi-o pot argumenta si sustine in fata oricui : in Romania avocatii care promit marea cu sarea tatilor, nu vor decat sa ii atraga ca si clienti. Ar fi mult mai bine si mai cinstit sa le explice de la bun inceput ca exista o discriminare a tatilor fara precedent in acest moment, astfel incat acestea sa nu spere la mai mult de 2 weekend-uri pe luna. Apreciez mai ales pe acele doamme avocat de pe acest forum, care dupa discutii interminabile relativ la ceea ce se intampla in procesele de incredintare in Romania zilelor noastre, au decis sa nu mai posteze mesaje pe astfel de topicuri, limitandu-se la a da sfaturi juridice atunci cand li se solicita.
trope_doi
Puteti sa dati sfaturi aici , pe forumul tatilor, sau oriunde doriti.
Dupa o lupta crancena pe care am dus-o cu un intreg sistem discrtiminatoriu (sa nu credeti ca este vorba doar de instante) , va pot spune in mod cert ca nu exista acel sfat miraculos care sa ii ajute (in special pe tatii care merita) sa obtina mai mult de 2 weekendu-uri pe luna. Si, ca orice sistem pe care cineva incearca sa il arate cu degetul , va reactiona dur, si cu cat actiunea impotriva lui va fi mai dura cu atat si reactiunea va fi si mai dura. V-as reaminti cum a cazut sistemul comunist in Romania : cei ce au iesit cu pieptul gol in fata gloantelor necrutatoare , au fost numiti de sistem "huligani care distrug bunurile si avutia patriei" , astfel incat sa se gaseasca o motivare a "reactiunii" sistemului impotiva celor ce au avut curajul de a i se opune cu pretul sacrificiului suprem.
Nici acest sistem care se opune acum tatilor , si , indirect minorilor, nu se va lasa mai prejos.