avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social L 416/2001
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social L 416/2001

o familie mutata din alt oras, locuieste aici intr-un imobil cu contract de inchiriere. au cerut ajutor social, dar n-au declarat ca la domiciliul anterior au pe nume casa si teren. am solicitat la primaria respectiva informatii ref. la bunurile detinute, si mi s-a confirmat ca acestia figureaza cu bunuri imobile. ajutorul social a inceput cu noiembrie 2012 si au luat si banii pentru incalzirea cu lemne. cum le incetez ajutorul cu noiembrie 2012? dispozitie de incetare sau de revocare a dispozitiei de acordare? banii pentru lemne cum ii recuperez?

Alte discuții în legătură

Ajutoare caldura irinabob irinabob buna ziua,care ar fi conditiile ptr a putea beneficia de reducere la incalzirea centralizata(centrala proprie),va rog? (vezi toată discuția)
Ajutor incazire handicap grav Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu Buna ziua! Nu am inteles prea bine...si ma deruteaza niste termeni juridici... Matusa mea 89 ani are certificat handicap grav,cu insotitor,nu are alte ... (vezi toată discuția)
Sume ce pot fi declarate administratiile finanatelor publice ca surse de venit din cedarea folosintei bunurilor - inchiriere spatii de locuit M. Gradinaru M. Gradinaru Doresc sa aflu daca exista plafoane minime acceptate de Administratiile Finanatelor Publice pentru inchirierea spatiilor de locuit? Exemplu: Bunica ... (vezi toată discuția)