avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... agentia de munca temporara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

agentia de munca temporara

Este posibil ca deschizand nou o agentie de munca temporara sa nu m-i se poata elibera formularul A1 ? mai mult de atat aceasta agentie este creata ca sa poata pune la dispozitie personal in strainatate iar ei ne cer sa dovedim activitati semnificative in ultimii 2 ani ?#-o :)) Nu mai inteleg nimik . este adevarat ce spun sau sunt prost informati dragii nostrii romani la CNPAS=D>
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:53, 5 Ianuarie 2013
Daca un angajatorr nu doreste sa plateasca impozite pentru angajatii sai la nivelul unui stat UE solicita formularul A1 la CNPAS ( Casa Nationala de Pensii si Asigurari Sociale) . Numai ca firma din Romania trebuie, cu acest prilej, sa dovedeasca doua lucruri esentiale:
- faptul ca are activitate consistenta in Romania;
-faptul ca isi asuma obligatiile impuse de statul german pentru angajatii sai.

Concret, acest formular se acorda dupa o analiza atenta a unor criterii cum sunt: numarul personalului angajat de firma in Romania, numarul personalului necesar firmei in statul respectiv, locul în care sunt recrutaţi lucrătorii salariaţi, locul în care sunt încheiate majoritatea contractelor cu clienţii, numărul de contracte executate, atât în Romania cât şi în statul respectiv, cifra de afaceri realizată în cele doua state etc.

Detalii gasiti si aici
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere formular e101 tomescu20 tomescu20 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am fost angajata de o firma din Elvetia cu un contract care presupune ca imi desfasor activitatea in Romania, ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 cine poate sa imi explice mai in detaliu despre A1.SI DACA STIE CINEVA ,SE POT ELIBERA SI INDIVIDUAL?MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)