avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... durata maxima concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

durata maxima concediu medical

neoplasm
din 07.02.2011 pana 31.05.2012, (480 zile concediu medical neintrerupt)
din 01.06.2012 pana in prezent a reluat serviciul
se impune din nou intreruperea temporara a lucrului (metastaze osoase in tratament)
Cate zile de concediu medical mai are dreptul?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: costic , utilizator 10:14, 6 Ianuarie 2013
buna ziua,
da foarte interesant. e bine sa verificati la Casa de Sanatate.
mai mult ca sigur nu a intrat in comisie pentru ca pensia de boala este mult mai mica decat CM-ul, care presupun ca are un cod bun ca plata.
stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post galaoan galaoan Am o cunostinta care este in concediu medical ( in urma unei operatii de neoplasm la san) si are pana acum 120 zile de CM. Azi a primit de la sefii ei ... (vezi toată discuția)
Intrebare feraru feraru Buna ziua Ma numesc FERARU DAN 63/64 ani din Timisoara si am si eu problema la care va rog sa ma ajutati. Sunt angajat al SC NESTLE ROMANIA din 01.11.2016 si ... (vezi toată discuția)
De ce mi se refuza un concediu medical de catre medical de specialitate ... camiflorentina camiflorentina De ce mi se refuza un concediu medical de catre medical de specialitate pt reabilitate medicala pe motiv ca au fost controale si nu mai au voie .mentionez ca ... (vezi toată discuția)