Buna ziua. Sunt foarte nemultumita de termenele lungi pentru castigarea in instanta a diplomei de la Univ. "Spiru Haret". Am dat in judecata in 2011 si datorita acestei sentinte civile 2502 din aprilie 2012 avem recurs si nu se stie deocamdata data. Nu gasesc nicaieri ce contine aceasta sentinta civila. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat.
Depuneti o cerere de elibarare sentinta sau studiati dosarul la instanta de judecata competemta.
Sau intrati pe situl just.ro si acolo va puteti uita online la situtia dosarului Dvs.
Daca sunteti parte in dosar, sentinta civila era obligatoriu sa va fie comunicata intrucat de la data comunicarii curge termenul de recurs.
Daca nu v-a fost comunicata, adresati-va departamentului Arhiva al instantei care a pronuntat sentinta si solicitati o copie xerox a acesteia.
De asemenea, pe portalul instantelor veti gasi dupa numele partii sau dupa numarul de dosar termenul acordat.
Înțeleg că sunteți parte în proces. Prin urmare, sentința cu pricina nu v-a fost comunicată?
În al doilea rând, scrieți că a fost declarat recurs. Veți găsi atât sentința cu pricina, cât și recursul motivat al adversarilor dvs la instanța competentă să judece recursul.
Va multumesc mult pentru raspuns. Daca aveti amabilitatea sa intrati pe Curtea de Apel Bucuresti , dosare, dosarul cu nr. 10771/2/2011. Acolo veti afla mai multe. Eu nu inteleg mare lucru din termenii judiciari. Sunt in ceata. Nu inteleg recursul, pe cand altii din Giurgiu, orasul meu, au dat in judecata in vara aceasta si au castigat acum o luna. Iar eu... Am inteles ca prin Buci=uresti sunt foarte multe dosare si deaceea dureaza asa mult. Oare?:sorry: