avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DESCHIDERE societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DESCHIDERE societate

CE documente trebuie intocmite ptr infiintarea unei societati SRL sau pers fizica.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:15, 5 Ianuarie 2013
Gasiti toate informatiile pe site-ul onrc.ro, iar daca nu va descurcati, mergeti la registrul comertului din localitatea d-voastra, au birouri atat de informare initiala cat si de asistenta, unde va pot intocmi ei dosarul contra-cost pentru aceste lucruri.Important este sa va hotarati ce doriti sa infiintati SRL sau PFA...
Discutati in prealabil cu un contabil, pentru a avea informatia din punct de vedere fiscal ce forma juridica v-ar avantaja pentru obiectul de activitate pe care doriti sa il desfasurati.
Detalii infiintare SRL aici:
[ link extern ]
Detalii infiintare PFA aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma nicolae242 nicolae242 buna seara, ma numesc manea nicolae si am si eu urmatoarea intrebare: o persoana isi poate face o firma ca sa poata activa ca taximetrist (transportator) ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)