avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... declaratii fiscale luna ianuarie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratii fiscale luna ianuarie

Buna ziua tuturor, va rog spuneti-mi si mie,mai depun declaratii fiscale pt.o Intrep.Indiv. suspenadat si care nu a realizat si nu a declarat venituri de doi ani.
Nutrebuia sa radieze deja din oficiu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:28, 7 Ianuarie 2013
Cum ati suspendat activitatea I.I.? Adica, nu ati mai avut activitate? Sau altfel?
Am depus cerere de suspendarea activitatii la ONRC pt, 3 ani, am Certificatul de inregistarare mentiuni, suspendarea este pina in data de 05.07.2014, dupa aceasta data, daca nu cer reluarea activitatii, firma va fi radiata di oficiu.Asa mi s-a spus. Acu, nu stiu, daca mai depun declaratii la Fisc cu activitate 0, si daca da, ce declaratii?
Va rog, ajutati-ma.
Multumesc
Pe perioda suspendarii (decizia O.R.C. in acest sens trebuie comunicata A.F.P. si trebuie facuta o cerere referitoare la regimul derogatoriu privitor la depunerea declaratiilor) nu mai trebuie depuse declaratii legate de I.I.

Totusi, dvs. ca titular al I.I., trebuie sa depuneti D200, chiar si pe 0 (zero).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez ca sa declar intreruperea activitatii? stef_56 stef_56 1. intentionez sa lucrez cca 2 ani in strainatate 2. am o micro pe care lucrez acum si care nu are niciun angajat si nici nu are vreo datorie la stat sau alti ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata-declaratia 300 andreea20ro andreea20ro buna ziua,daca o firma a fost suspendata la ONRC si s-a primit de la ANAF adresa ca nu mai este platitor de TVA mai trebuie depusa declaratia 300? multumesc ... (vezi toată discuția)
Pfa suspendat si activitate nereluata dupa suspendare mprv mprv Buna ziua, Am infiintat un PFA in 2008 la dorinta angajatorului, astfel toti \"angajatii\" au devenit PFA si colaboratori ai firmei. In 2011 s-a revenit la ... (vezi toată discuția)