avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii - modificari abrogari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii - modificari abrogari

Am inteles ca se modifica ceva la codul muncii (initiativa legislativa de modificare si completare a legii 53/2003) de la 1 februarie 2013 si ca se vor abroga unele articole (in special cele de la Raspunderea penala). As dorii detalii cu ce lege, unde ma pot documenta mai bine. Va multumesc. :(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 7 Ianuarie 2013
Acea initiativa legislativa inca nici nu a intrat pe Ordinea de zi a Camerelor Parlamentului , prin urmare nu are cum sa intre in vigoare de la 01.02.2013....

În Monitorul Oficial nr. 773 din 16 noiembrie 2012 a fost publicat proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii. Proiectul il gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera in codul muncii - ziua sfantului apostol andrei Aargau Aargau Buna ziua, am inteles ca ieri a fost adoptat in Parlament sa fie introdusa ziua de 30. Noiembrie ca zi de Sarbatoare legala. Imi puteti va rog spune daca ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind modificarea codului muncii: 30 noiembrie - zi libera  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Lege pentru modificarea alin. (1) al art. 139 din Legea nr. 53/2003 Codul muncii, republicata: Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege. Articol unic. - ... (vezi toată discuția)
Noul al cod muncii trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Unde se pot gasi propunerile de modificare pentru noul Cod al muncii? Si pentru cand este programat sa apara? Multumesc (vezi toată discuția)