avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nu mai reusesc plati ratele pentru credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

Nu mai reusesc plati ratele pentru credit ipotecar

Nu mai reusim plati ratele creditului nostru ipotecar. Am avut la banca si trei programe de restructurare timp de 3 ani, iar acum rata este foarte mare pentru veniturile noastre, respectiv 451 euro/luna. Incepand cu anul nou 2013, eu am intrat si la somaj. Am incercat din rasputeri sa ne adresam altor banci pentru refinantare cretid ipotecar unde ne=ar fi scazut rata cu muuult, 283 euro.luna, rata mai suportabila de noi, dar n=am reusit deoarece nu se refinanteaza creditele cu restructurare. Ce putem face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters257414 , utilizator 20:26, 6 Ianuarie 2013
dvs nu puteti face nimic... numai si numai si numai legiuitorul poate face ceva, ca aici...

Ungaria: Parlamentul a aprobat rate mai mici pentru creditele în franci şi euro
[ link extern ]

Ungaria a convins bancile sa reduca ratele clientilor cu credite in valuta
[ link extern ]

(USL are ceva in program despre credite bancare, fara detalii)

Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2013
ContSters257414, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditele ipotecare in franci eli7526 eli7526 Buna seara.Ma numesc Elena I. si ca majoritatea romanilor cu credite ,stau si imi storc mintea-ce naiba e de facut?Am facut 2 credite in 2007 ,unul ipotecar si ... (vezi toată discuția)
Francii elvetieni - credite cu probleme negulescucamelia negulescucamelia In 2007 am obtinut un credit in valoare de 25.000 de franci elvetieni fara ipoteca . La acea vreme, rata ce-mi revenea lunar echivala cu aproximativ 8 milioane ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar in franci elvetieni lukyradu lukyradu Am obtinut in anul 2007 un credit ipotecar in val.de 65.000 franci. Până în prezent am plătit ratele la zi, dar de acum încolo nu se știe dacă voi ... (vezi toată discuția)