Vreau sa deschid o firma de transport care sa cuprinda 2 angajati (tatal meu si mama mea) si eu sa fiu administrator ,Srl este cea mai buna varianta?Cum trebuie sa procedez,am nevoie de un avocat? .
Neaparat doriti SRL? Pentru ca doriti sa lucrati alaturi de parinti puteti infiinta o Intreprindere familiala. Indiferent de situatie puteti sa va descurcati si singur facand in primul rand un drum la registrul comertului, au birou de informare initiala, unde va pun un "fluturas" la dispozitie cu actele necesare, formularele de completat, si niste minime indicatii.
Vreau sa cumpar o dubita pana in 3.5 tone si vreau sa aduc din Germania electrocasnice si mai multe lucru pe care le cumpar cu bani jos de la privat sau persoane fizice .Vreau sa le aduc in tara si sa le vind sau sa le tin pentru mine .Poate timpu sa fac transporturi cu marfa in Europa
Si cu astea ocazie il angajez si pe tata si ii merge vechime pe cartea de munca.Multumesc
Chiar si pe o Intreprindere familiala le merge vechimea si nu numai lor dar si d-voastra. Asa ca daca doriti sa faceti un SRL numai din acest motiv nu este cazul
Nu ,am crezut ca doar la SRL se pot angaja cu carte de munca , platind toate darile la stat,
Intreprindere familiala - despre acest lucru daca vas ruga frumos sa imi dati mai multe detalii.Multumesc pentru amabilitate
Infintare af
dtflorentina
Buna ziua,
doresc sa-mi infintez o asociatie familiala si as vrea sa primesc cateva lamuriri in acest sens. Va rog sa-mi spuneti daca sunt angajata cu carte ... (vezi toată discuția)