avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma

Vreau sa deschid o firma de transport care sa cuprinda 2 angajati (tatal meu si mama mea) si eu sa fiu administrator ,Srl este cea mai buna varianta?Cum trebuie sa procedez,am nevoie de un avocat? .
Cel mai recent răspuns: ovis2006 , utilizator 23:00, 6 Ianuarie 2013
Cautati sa cititi OUG 44/2008 si va veti lamuri de acolo. E scrisa pe intelesul tuturor si veti gasi clarificarile dorite. Intrati pe pagina onrc.ro, in stanga dati click pe legislatie si cautati la OUG...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport cu dubita proprie ovis2006 ovis2006 Anul viitor vreau sa cumpar o dubita pana in 3.5 tone si vreau sa aduc din germania electrocasnice si mai multe lucru pe care le cumpar cu bani jos de la ... (vezi toată discuția)
Asociatia familiala - sotul poate lucra daca are statutul de salariat la o s.c? SIMON ERZSEBET SIMON ERZSEBET daca deschid o asociatie familiala sotul poate sa lucreze cu mine daca este angajat la o firma ?(SRL) cam cat costa totul ca sa deschid ?(am sediul) multumesc (vezi toată discuția)
Infintare af dtflorentina dtflorentina Buna ziua, doresc sa-mi infintez o asociatie familiala si as vrea sa primesc cateva lamuriri in acest sens. Va rog sa-mi spuneti daca sunt angajata cu carte ... (vezi toată discuția)