avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis conducere

Permisele de conducere modelul anterior celui actual, sunt valabile pana la expirarea lor si in UE, sau numai pe teritoriul Romaniei? :(
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 14:24, 7 Ianuarie 2013
Sunt valabile si in UE! Eu am iesit din tara atat anul trecut cat si anul acesta, si nu am avut nici un fel de probleme cu politia (mentionez ca am fost oprit de cateva ori).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere teodorfekete teodorfekete Permisul de conducere modelul anterior celui actual, este valabil pana la data expirarii si in UE, sau numai pe teritoriul Romaniei? (vezi toată discuția)
Permis spaniol suspendat în spania, dar nepredat la poliție. Îl pot preschimba cu unul românesc? Alin sandu Alin sandu Bună seara, am o mare nedumerire am permis de conducere spaniol, de curând mi a fost suspendat in Spania pentru alcoolemie pe o perioada de 2 ani jumate, eu ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pe teritoriul romaniei seat seat Buna ziua, am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendarea executarii pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice. Sentinta s-a pronuntat pe 1 ... (vezi toată discuția)