avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inchiriere locuinta obtinuta prin programul \\"Prima ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inchiriere locuinta obtinuta prin programul "Prima casa"

Situatie ipotetica:

Am achizitionat o locuinta prin programul "Prima casa" si doresc sa o inchiriez. In contractul cu banca este stipulat ca este interzisa instrainarea pe o perioada de 5 ani dar totusi eu vreau sa-mi platesc obligatiile fata de stat. Care sint consecintele in aces caz? Mi se va spune la ghiseu ca nu pot fi luat in evidenta? Care sint solutiile pentru a putea inchiria locuinta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 17:25, 7 Ianuarie 2013
Daca nu este inscrisa in cartea funciara interdictia de inchiriere, puteti sa inchiriati locuinta, cei de la Administratia Financiara n-au motiv sa va impiedice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere o camera, prima casã natarau natarau Recent am achiziționat un apartament de 2 camere prin prima casa BRD. Vreau să ii inchiriez cuiva dormitorul, deci nu aș înstrăinat intreg ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ipotecat elisa17 elisa17 vreau sa inchiriez un apartament care este cumparat prin imprumut bancar (ipotecat). are dreptul proprietarul sa mi-l inchirieze? (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament luat prin programul prima casa alina-denisa alina-denisa Buna seara! Acum cateva luni am achizitionat un apartament prin programul prima casa insa, acum doresc sa-l inchiriez, Imi puteti spune daca acest lucru este ... (vezi toată discuția)