avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... am avut maternitate si am lucrat in austria
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

am avut maternitate si am lucrat in austria

buna seara am doi copii unul de 16 ani si celalant de 2 ani si am fost in concediul de maternitate 2 ani si in aceasta perioada am lucrat si in austria cu acte legale mi sa facut un contract de lucru intrebarea mea este pt dumneavoastra pot primi alocatie pt copii din austria chiar daca am fost in maternitate pina acum o luna astept raspunsurile dv va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
Pfa contributia de asigurari sociale de sanatate- contributia pentru concedii si indemnizatii DLS DLS Buna seara, Primele 2 luni jumatate din an am avut statutul de angajat la un SRL iar din luna Martie a acestui an activez ca si PFA cu impozitare pe norma ... (vezi toată discuția)
Cum pot primi somaj lucrand in strainatate? torehon torehon Buna ziua Sotul meu a lucrat pt o companie austrica timp de doi ani in Romania, fiind contribuabil aici apoi, expirand contractul i s-a oferit de o firma ... (vezi toată discuția)