avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionari in sistemul bugetar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionari in sistemul bugetar

BUNA SEARA!
Lucrez intr-o institutie bugetara. As dori sa stiu daca directorii unei institutii de cultura, avand varstele de 66 de ani si respectiv 69 de ani, mai au dreptul de a fi angajati ai institutiei si detinatori ai acestor functii.
In conditiile in care detii si un titlu de doctor in stiinte, varsta de pensionare se modifica?
Va multumesc anticipat,
Agnita
Cel mai recent răspuns: agnita , utilizator 20:07, 7 Februarie 2009
Legea prevede ca pensionarii pentru limita de varsta pot cumula pensia cu salariul ... in viitor, se prezice ca nu vor mai cumula pensia cu salariul in sistemul bugetar.
Varsta de pensionare nu se modfica daca persoana respectiva are titlu de doctor in stiinte.
Va multumesc pentru raspuns,
Agnita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensia cu salariul in sistem bugetar ana boca ana boca Un pensionar la limită de vârstă poate fi angajat cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată in sistem bugetar ? Daca da, va rog baza legala (vezi toată discuția)
Sunt angajat, dar si pensionar cucs61 cucs61 Sunt angajat intr-o institutie bugetara de cultura cu contract pe perioada nedeterminata. In acelasi timp sunt si pensionar din 2012. Am dreptul sa-mi profesez ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Vicentiu_Lorentz Vicentiu_Lorentz Un salariat nascut in anul 1943 (72 de ani) a lucrat neintrerupt de peste 45 de ani in unitatea noastra. La data de 20.02.2012 (la 69 de ani) a solicitat (prin ... (vezi toată discuția)