Sunt la pensie de invaliditate gr.III . Pentru recalcularea acesteia dupa vechime ,am inceput sa fac cereri la locurile de munca unde am lucrat acesti ani.
Apare insa o situatie pe care nu o inteleg si pentru care caut sprijin la dvs. si anume :
in perioada 01.08.1972 -01.04.1976 am lucrat intr-o intreprindere de unde m-am transferat si am fost incadrata la cea noua cu art.11 litera ,,a,,din legea 1/1970
Intrebarea NR.1 Penreu aceasta perioada pot sa solicit adeverinta cu sporurile de vechime ?
Urmatoarea perioada : 01.04.1976 -15.05.1978 si aici am intrerupt activitatea in baza art.9 litera k din legea 1/1970
dar la 27.06.1978 am inceput activitatea intrun CAP incadrata la cerere !!!!!! (cu carte de munca)
Intrebarea NR .2 Aici am pierdut vechimea ????din cauza formei de incadrare?Pot sa solicit adeverinta ptr. vechime daca am lucrat pina la 18.01.1985 ?? (a urmat intrerupere cu art 9 litera k ptr al 3-lea copil)macar ptr cei 5.5 ani lucrati aici? si daca ,fiind CAP pot beneficia si de alte drepturi?????
Pentru perioada care a urmat am obtinut adeverintele necesate in care am 8 ani de grupa a II a de munca . si 5 ani de sporuri ptr conditii nocive .
Intrebarea 3 : Pentru aceste conditii pot beneficia de reducerea perioadei de pensionare la limita de virsta ?care acum este 60 ani ?
1. In esenta, puteti solicita oricarei unitati la care ati lucrat sa va elibereze adeverinte, daca in carnetul de munca nu sunt trecute toate sporurile de care ati beneficiat si pentru care s-a achitat CAS.
2. Expresia "vechime neintrerupta in munca" nu mai are niciun inteles in prezent si nu conteaza daca, inainte de 1989, o persoana a lucrat cu intreruperi sau nu; pensia se acorda ori se recalculeaza in functie de toate perioadele.
3. In cazul perioadei lucrate la CAP este vorba despre ani utili, perioade care se calculeaza de lucratorul de la casa de pensii.
4. Pentru 8 ani lucrati in grupa a II-a de munca reducerea varstei standard de pensionare este de 1 an si 6 luni. Sporul pentru lucru in conditii nocive este spor cu caracter permanent care va fi avut in vedere la calculul pensiei.
5. Varsta standard de pensionare pentru femei este, pana in martie 2009, 58 ani si 6 luni iar stagiul complet de cotizare este de 27 ani.
Nu inteleg expresia ,,ani utili ,, in cadreul CAP ??adica ani lucrati si calculati la vechime ,pur si simplu???
Daca acum am 54 de ani ?? si stagiul total de cotizare realizat este de 29 ani 11 luni si 24 de zile ,trei copii crescuti peste virsta de 10 ani (asa cum cere legea 19/2000 ptr a se reduce virsta standard cu 1 an)??????
sa inteleg ca voi putea iesi la limita de virsta mai repede cu 2.6 ani?daca acum in decizie este mentionata limita de virsta 60 ani?
1. Asa se numeste vechimea realizata in cadrul CAP: "ani utili". Calculul concret al acestei vechimi (stagiu) se face de catre lucratorii din casele de pensii.
2. Stagiul de cotizare este suficient pentru a iesi la pensie, problema este varsta. Trebuie sa stiti ca reducerea varstei de pensionare cu 1 an pentru cei trei copii ai dvs. nu se cumuleaza cu alte reduceri prevazute de Legea nr. 19/2000 sau de legi speciale, deci nu se cumuleaza cu reducerea pentru perioada lucrata in grupa a II a munca.
3. Pentru dvs. cea mai avantajoasa reducere este cea de 1 an si 6 luni pentru perioada lucrata in grupa a II-a de munca.
4. Aveti o decizie de pensionare in care este mentionata varsta standard de 60 de ani, asa cum scrieti in mesaj?
Daca in prezent aveti 54 ani, inseamna ca sunteti nascuta in 1955 ceea ce inseamna ca pentru dvs varsta standard de pensionare este de 60 ani.
Pentru ca ati crescut 3 copii pana la varsta de 10 ani, beneficiati de o reducere a varstei standard de pensionare de 1 an, reducere ce nu poate fi cumulata cu alte reduceri (de exemplu, cu cea referitoare la munca in conditii deosebite - grupa a II-a de munca - reducere care este de 1 an si 6 luni).
Prin urmare, puteti iesi la pensie pentru limita de varsta la implinirea varstei de 58 ani si 6 luni.