avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire prin apeluri telefonice cu nr. privat- ce ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire prin apeluri telefonice cu nr. privat- ce este de facut?

Primesc zilnic zeci de apeluri telefonice de pe un "numar privat"(asa apare afisat), apeluri care se intrerup in momentul in care raspund.Aceste apeluri le primesc si alti membrii ai familiei precum si pe telefoanele fixe din casa.Ce demersuri sa incep in acest caz? Avem copil mic in casa si apelurile sunt facute zi si noapte.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: vipfigo , utilizator 17:33, 9 Ianuarie 2013
ați putea conserva probe și depune o plângere (înregistrată) unității de poliție de care aparțineți.
Chiar daca se da telefon de pe cartela se poate afla cine va suna .
Faceți o plangere la politie.
Dar nu vad o prea mare rezolvare .
Este posibil sa va sune chiar o persoana pe care o aveți in memoria telefonului dar daca suna cu *31# nu apare numarul.
Va dau un mesaj privat cu nr. Meu de telefon si va rog sa-mi dați un tel .mâine.
aici ai putea afla cine te suna cu ascuns: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apeluri cu numar ascuns corina_alice corina_alice De mai mult de un an de zile ma confrunt cu o problema care a ajuns sa ma streseze. Primesc apeluri repetate, zilnice, cu numar ascuns atat pe telefonul fix ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice cu nr ascuns (www) spulberalexandru spulberalexandru cum pot sa vad ce numar de telefon ma sunat daca e cu numar privat? tot ma suna cineva cu numar privat si nu stiu cine e.X-(#-o:(:hammer: (vezi toată discuția)