avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare post institutie publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare post institutie publica

buna ziua!
o persoana ocupa o functie de excutie care necesita studii medii. anul acest prezinta angajatorului diploma de absolvire pt studii superioare si solicita transformarea postului pe care este incadrata cu studii medii intr-un post cu studii superioare. mentionez ca pt postul cu studii medii nu exista o treapta superioara si in aceeasi masura institutia nu are un post vacant cu studii superioare in compartimentul respectiv.
in ce conditii se poate efectua in anul 2013 transformarea posturilor sau daca persoana respectiva poate fi incadrata intr-un post conform studiilor absolvite?
multumesc

Alte discuții în legătură

Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic care a terminat facultatea de marketing alina5ram alina5ram Explicati-mi si mie va rog cum se poate ca un ungajat care a terminat o facultate de markenting sa lucreze in cadrul oficiului juridic al unei institutii si ... (vezi toată discuția)
Salarizare lorymiha lorymiha salarizare sunt incadrata in functia de referent,contractual, treapta II, studii medii, cu un salariu brut de 670 lei,intr-o primarie de gradul III pana la ... (vezi toată discuția)