avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... neclaritate taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

neclaritate taxa prima inmatriculare

Am un autoturism dacia logan, an fabricatie 2005, inmatriculat pe firma, si doresc sa schimb de pe firma, pe numele meu ca persoana fizica. In acest caz, de vanzare a autoturismului de pe firma catre o persoana fizica se plateste taxa de prima inmatriculare? Unde gasesc cum se calculeaza aceasta taxa? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2013
innsolente, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare dupa noua lege? cipry_blue cipry_blue as vrea sa stiu si eu urmatorul lucru; am cumparat o Dacia Solenza pe 18 decembrie(data care apare pe contractul de vanzare-cumparare), e programata la RAR pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare taxe si impozite mem06 mem06 Buna ziua. Sunt persoana fizica si doresc sa aflu va rog ce impozit trebuie sa platesc in cazul in care voi cumpara un autovehicul din UE si il voi vinde apoi ... (vezi toată discuția)
Cumparari auto PUFACONT PUFACONT un SRL neplatitor de TVA cumpara un logan de la o persoana fizica in val. de 12.000 lei, cu contract de vanzare cumparare: fac NIR pentru logan? Cum il ... (vezi toată discuția)