avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariati in perioada insolventei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariati in perioada insolventei

3 salariati ai unei societati comerciale aflate in insolventa, nu si -au primit salariile in ultimii 3 ani. Societatea se afla sub administrarea unei societati de lichidatori. Ce se poate face pentru plata salariilor restante?
Cel mai recent răspuns: mihaela.niciu , utilizator 21:10, 17 Ianuarie 2013
Exista o hotarare judecatoreasca definitiva de deschidere a procedurii insolvenţei şi fata de angajator a fost dispusă măsura ridicării totale sau parţiale a dreptului de administrare?
Da.
Chiar am nevoie de vreo parere, mi se pare oricum o situatie extrem de ciudata, asa ca va rog mult, poate cineva a mai intalnit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii ContSters193525 ContSters193525 Cum se pot plati salariile restante din fondul de garantare? Care sunt demersurile in acest caz si cine trebuie sa le faca? (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez salariul de la o firma in insolventa mihaimustata mihaimustata Buna seara, Desi s-a mai discutat, neavand cunostinte juridice, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Firma la care am lucrat este in insolventa din 2011. Eu ... (vezi toată discuția)
Recuperare garantie si salariu restant - societate in insolventa maria-manuela maria-manuela Am lucrat timp de 4 ani si jumatate la o firma, pe post de reprezentant comercial. In 2012,cu o saptamana inainte de a fi declarata insolventa ni s-a cerut sa ... (vezi toată discuția)