avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza pentru cetatean non-UE - lista documentelor ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza pentru cetatean non-UE - lista documentelor necesare aprobarii invitatiei

Buna seara,pe langa urmatoarele acte (carte identitate,dovada asigurarii conditiilor de cazare,dovada posibilitatii intretinerii ,copie pasaport 2poze) mai am nevoie de ceva acte pentru a face invitatie unui cetatean din iraq sa vina in romania in vacanta(pe 10 zile).multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:46, 10 Ianuarie 2013
Nu mai deschideti topicuri separate pentru aceeasi problema, va rog.

Aveti aici lista documentelor cu care trebuie sa va prezentati la ORI:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie costicamacovei costicamacovei pentru a face o invitatie unui cetatean din republica moldova in romania cum trebuie sa procedez, care ar fi actele necesare care trebuie,unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Viza cetatean egiptean Madalina_mihaela Madalina_mihaela Buna ziua! As dori sa stiu cum poate sa ma viziteze si ce acte sunt necesare pentru viza unui cetatean egiptean cu resedinta in Arabia Saudita.Se poate face ... (vezi toată discuția)
Chemare cetatean strain din non ue Egnar Egnar Buna ziua sant cetatean strain am aplicat pentru azil si am luat azilul ,o am pe sora din partea mamei in Siria si as dorii sa stiu daca ii pot face chemare ... (vezi toată discuția)