avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs la respingere actiune de retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs la respingere actiune de retrocedare

Solutia instantei: Hot. Respinge actiunea formulate in contradictoriu cu paratele comisia locala pentru aplicarea legii nr. 10/2001 si autoritatea nationala pentru restituirea prorietatii, ca fiind formulata impotriva unor persoane fara calitate procesuala. Respinge actiunea formulate in contradictoriu cu paratul primarul mun. Constanta, ca nefondata.. Obliga reclamantul la catre paratprimar mun. Constanta la plata sumei de 620 lei, reprezentand cheltuieli de judecata. Definitiva. Cu recure.
Dumnezeu sa apere memoria celor care au facut Romania Mare.

Alte discuții în legătură

Cine poate sa-mi explice? Tatiana44 Tatiana44 :((buna ziua, Proces cu primaria locala se accepta. Primaria Mun bucuresti face recurs. decizia: .Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă ... (vezi toată discuția)
Mai pot declara recurs daca litigiul a fost solutionat irevocabil? gelu27 gelu27 Am chemat in judecata AFP si DGFP pt taxa auto varianta a II-a, la Tribunal. Am castigat la prima instanta. DGFP-ul a facut recurs care ieri 25.04.2012 a ... (vezi toată discuția)
Divort hotarare definitiva ? aura dana aura dana Sotia a castigat procesul de divort cu daune morale, la judecatorie din culpa exclusiva a sotului, dovedit cu martori. Sotul a facut recurs, iar la tribunal ... (vezi toată discuția)