avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reduceri de personal intr-o unitate bugetara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reduceri de personal intr-o unitate bugetara

In urma pensionarii administratorului de patrimoniu dintr-o institutie bugetara s-a comunicat ca nu este posibil ca acest post sa fie ocupat de o persoana angajata in aceeasi institutie pe post de administrator financiar prin transfer pe alta functie pentru ca se blocheaza postul de administrator de patrimoniu. Drept urmare a fost detasata pe acest post o persoana din mediul privat. Intrebarea mea este daca acest lucru este corect si in caz de reduceri de personal (postul de administrator financiar urmand a fi restructurat) cine este cel care isi pierde postul: cel detasat sau cel angajat pe functia de administrator financiar? Nu se poate face acest transfer de pe o functie pe alta ?Nu stiu cat am fost de explicita. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Post unic andrale andrale Daca intr o institutie bugetara ,sanitara un angajat isi da demisia si postul este unic ,postul se blocheaza? (vezi toată discuția)
Blocare- deblocare post fp carmenbucur carmenbucur Situatie : Cineva dintr-o institutie publica urmeaza sa sustina un post de director la o alta institutie, deci postul respectiv devine post temporar vacant ... (vezi toată discuția)
Angajare la institutie bugetara stelutaro stelutaro Buna ziua Doresc sa ma ajutati in doua probleme privind \\"Resursele umane-Personal\\",la o institutie bugetara( !): 1)Pe un post de conducere(Director ... (vezi toată discuția)