avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu

Am avut concediu medical de 90 de zile dupa care am luat concediu legal. Dupa ce am efectuat 3 zile de concediu legal pot sa intrerup concediul legal cu concediul medical aprobat de comisie sau trebuia sa am continuitate la concediul medical de 90 de zile?
Puteti sa imi indicati si cadrul legal, va rog.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 11 Ianuarie 2013
Art. 16 alin. (1) din OUG 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate stabileste ca, asiguraţii a căror incapacitate temporară de muncă a survenit în timpul concediului de odihnă sau al concediului fără plată beneficiază de indemnizaţie pentru incapacitate temporară de muncă, concediul de odihnă sau fără plată fiind întrerupt, urmând ca zilele neefectuate să fie reprogramate.

Prin urmare, zilele de concediu de odihna neefectuat vor fi reprogamate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara salar ancfd ancfd Va rog sa-mi spuneti daca concediul fara salar (la cerere) din motive de restrangere a activitatii(ne-a fost sugerat) poate fi intrerupt cu concediu ... (vezi toată discuția)
Cfs si cm Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical? multumesc (vezi toată discuția)
Concediul de odihna se poate intrerupe cu concediu medical?,unde scrie? miualexandru61 miualexandru61 Buna ziua, Avem o contradictie la serviciu,cineva spune ca se poate intrerupe concediul de odihna cu concediu medical,iar seful spune ca daca nu vrea el nu il ... (vezi toată discuția)