o persoana fizica doreste sa organizeze o tombola prin care in final sa atribuie o casa unui castigator. Nu o poate vinde si s-a gandit la aceasta metoda prin care sa obtina banii necesari. Care sunt modalitatile prin care poate face acest lucru? Este persoana fizica si nu juridica.
Ordonanta de urgenta nr. 69/1998 din 29/12/1998 Versiune actualizata la data de 28/06/2002 privind regimul de autorizare a activitatilor din domeniul jocurilor de noroc
Multumesc, dar din cate am vazut, aceste acte normative reglementeaza activitatea parsoanelor juridice axate pe jocuri de noroc. In acest caz este vorba de o persoana care doreste sa instraineze o casa prin aceasta modalitate. O sa mai citesc aceste acte normative poate mi-a scapat ceva.
Nu cred, am vazut de curand, ca s-a intamplat asta prin Austria, parca, si nenea respectiv are probleme cu fiscul.
Alte discuții în legătură
Ajutor!
yagunz
Are cineva idee daca o societate comerciala poate functiona legal daca are ca unic obiect de acivitate administrarea unui site de internet prin care sa se ... (vezi toată discuția)