avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cum sa organizez o tombola
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cum sa organizez o tombola

o persoana fizica doreste sa organizeze o tombola prin care in final sa atribuie o casa unui castigator. Nu o poate vinde si s-a gandit la aceasta metoda prin care sa obtina banii necesari. Care sunt modalitatile prin care poate face acest lucru? Este persoana fizica si nu juridica.
Cel mai recent răspuns: aura_s , utilizator 14:12, 9 Februarie 2009
Ordonanta de urgenta nr. 69/1998 din 29/12/1998 Versiune actualizata la data de 28/06/2002 privind regimul de autorizare a activitatilor din domeniul jocurilor de noroc
Multumesc, dar din cate am vazut, aceste acte normative reglementeaza activitatea parsoanelor juridice axate pe jocuri de noroc. In acest caz este vorba de o persoana care doreste sa instraineze o casa prin aceasta modalitate. O sa mai citesc aceste acte normative poate mi-a scapat ceva.
Tocmai, este reglementata numai pt.pers.juridice.
Sa inteleg ca va trebui ca persoana sa apeleze la o societate pentru a face acest lucru? Nu poate face asta de una singura?
Nu cred, am vazut de curand, ca s-a intamplat asta prin Austria, parca, si nenea respectiv are probleme cu fiscul.

Alte discuții în legătură

Ajutor! yagunz yagunz Are cineva idee daca o societate comerciala poate functiona legal daca are ca unic obiect de acivitate administrarea unui site de internet prin care sa se ... (vezi toată discuția)
Contab. jocuri de noroc PUFACONT PUFACONT Cum se tine evid. contab. pentru jocuri de noroc, cum se impoziteaza venitul? cum se conteaza in ce grupa de venit. Va multumesc. (vezi toată discuția)
"tombola imobiliara"...are suport legal ? bunicumiki bunicumiki .....Buna ziua...... Prin aceasta intrebare caut raspunsul legal al unei \"idei unice in romania\" (cred eu) si pe care ... (vezi toată discuția)