avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de credit

am o mica pb..anul trecut in septembrie am luat un laptop de la mag [editat] cu card, laptopul a costat 1000 ron cu rate fixe si pe card aveam o limita de inca 1000 lei..pana acum am platit laptopul integral.... dar acum pe extras apare adaugat la sold initial suma de 2000ron..asta ce inseamna? ca mi-au marit limita de credit? eu nu am semnat pt o marire limita de credit......

[editat de moderator- incercati sa scrieti in limba romana ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 15:14, 14 Ianuarie 2013
Asta inseamna ca trebuie sa va duceti la banca si sa cereti lamuriri, un extras de cont de la data de la care ati facut imprumutul, pentru a vedea exact ce rate lunare aveti, cat e limita acordata de card, in cat timp trebuie sa-l alimentati si care e cuantumul dobanzilor, pentru fiecare din aceste etape.
Apoi, veti vedea daca ati achitat intr-adevar imprumutul, sau totul a fost "mancat" de diverse dobanzi, comisioane, de care nu prea ati avut habar.
1000 + 1000 fac 2000. Soltul initial este compus din linia de 1000 pentru cumparaturi, si linia pusa la dispozitie, de inca 1000. De cei din urma v-ati folosit? Daca nu, ei sunt la dispozitia dvs. La fel, daca ati rambursat cei 1000 pentru laptop, si acestia s-au reincarcat pe card si va sunt, din nou la dispozie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit-datorie ce n-o recunosc mirela01 mirela01 Buna ziua.Ma numesc P. CONSTANTIN din BOTOSANI si vreau sa va aduc al cunostinta urmatoarele: In 2005 am facut un credit cu buletinul la magazin pentru ... (vezi toată discuția)
Datorie sc nebancara theogrigore theogrigore Buna ziua, am si eu o problema mare cu cei de la sc nebancara. In 2006 am facut o rata cu buletinul pentru produse in valoare de 2200 de ron. in primele 7 ... (vezi toată discuția)
Card rbs monikcapricorn monikcapricorn am de aprox. 1 an un card de cumparaturi de la rbs. Suma disponibila era de 28 de mil pe care i-am utilizat la achizitionarea cardului. Lunar platesc o suma ... (vezi toată discuția)