am o mica pb..anul trecut in septembrie am luat un laptop de la mag [editat] cu card, laptopul a costat 1000 ron cu rate fixe si pe card aveam o limita de inca 1000 lei..pana acum am platit laptopul integral.... dar acum pe extras apare adaugat la sold initial suma de 2000ron..asta ce inseamna? ca mi-au marit limita de credit? eu nu am semnat pt o marire limita de credit......
[editat de moderator- incercati sa scrieti in limba romana ]
Asta inseamna ca trebuie sa va duceti la banca si sa cereti lamuriri, un extras de cont de la data de la care ati facut imprumutul, pentru a vedea exact ce rate lunare aveti, cat e limita acordata de card, in cat timp trebuie sa-l alimentati si care e cuantumul dobanzilor, pentru fiecare din aceste etape.
Apoi, veti vedea daca ati achitat intr-adevar imprumutul, sau totul a fost "mancat" de diverse dobanzi, comisioane, de care nu prea ati avut habar.
1000 + 1000 fac 2000. Soltul initial este compus din linia de 1000 pentru cumparaturi, si linia pusa la dispozitie, de inca 1000. De cei din urma v-ati folosit? Daca nu, ei sunt la dispozitia dvs. La fel, daca ati rambursat cei 1000 pentru laptop, si acestia s-au reincarcat pe card si va sunt, din nou la dispozie.
Card rbs
monikcapricorn
am de aprox. 1 an un card de cumparaturi de la rbs. Suma disponibila era de 28 de mil pe care i-am utilizat la achizitionarea cardului. Lunar platesc o suma ... (vezi toată discuția)