avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... NOTE DE COMANDA SUPLIMENTARA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

NOTE DE COMANDA SUPLIMENTARA

Va rog frumos sa-mi spuneti care este actul legal prin care se definesc termenii de nota de renuntare si nota de comanda suplimentara necesare pentru decontarea lucrarilor finantate din bani publici.Am cautat in urmatoarele acte legislative si nu am gasit
H.G.28/2008
ORDIN 863/2008
ORDIN 1568/2002-Ghid privind elaborarea devizelor
ORDIN MF/MLPTL 1014/874/2001
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Valabilitate ordin mlptl nr. 1568 alina_vi alina_vi Imi puteti spune daca Ordinul MLPTL NR. 1568/15.10.2002 MAI ESTE IN VIGOARE? (vezi toată discuția)
Consumuri resurse articole de deviz 1981 Balauras Balauras in ultima vreme sunt ofertanti de achizitii de lucrari care solicita retete de articole de deviz ce descriu lucrarile ce fac obiectul de achizitii, prin ... (vezi toată discuția)
Analiza facuta de un expert judiciar musatinul28 musatinul28 Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema.La o lucrare care s-a licitat conform procedurilor valabile in anul 2008 au fost stabilite preturi dupa ... (vezi toată discuția)