avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis auto

In cazul in care, un prieten ,a obtinut permisul auto pentru categoria G(motorete) in 1992, poate sa-l preschimbe acum ?Mentionez ca ,in 2002, cand permisul a expirat, el nu a fost interesat sa-l preschimbe deoarece a putut circula cu scuterul fara permis.Multumesc pentru timpul acordat si eventualul raspuns!
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 00:55, 14 Ianuarie 2013
Daca interesul prietenului este de a circula legal pe drumurile publice cu scuterul,normele in vigoare obliga sa detina permis de conducere valabil
Intrebarea a fost, cum poate proceda: 1.Poate sa-l preschimbe pe cel expirat in 2002 sau
2.Da un nou examen?
il poate schimba fara examen pe motiv de expirare.
Atata doar ca trebuie fisa medicala, in cazul permiselor expirate.
Fara fisa medicala se schimba numai permisele valabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere republica moldova EDWARD85 EDWARD85 Buna ziua ! As dori va rog frumos o informatie... Eu am permis de sedere in Republica Moldova valabil pana pe 18/06/2013 pentru studii. De cateva zile am dat ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere obtinut in grecia ContSters172430 ContSters172430 Mi am luat permisul de conducere in Grecia ,as dori sa stiu cat timp este valabil in Romania si ce trebuie sa fac ca sa il schimb? Multumesc (vezi toată discuția)