avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... doras penal conducere permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

doras penal conducere permis suspendat

buna ziua am si io un dosar art 86/2 dosaru este la parchetul slobozia io ne stiind ca am permisul suspendat pentru puncte penalizare mutanduma de la domiciliu din buletin nu am primit instiintare de predare a permisului si am circulat mentionez ca nu am anuntat schimbarea domiciliului pentru ca am stat in chirie mam interesat de dosar si este la procuror ce sanctiune pot loa si cum trebuie sa procedez sa merga mai repede dosaru multumesc

Alte discuții în legătură

Permis suspendat durata solutionare dosar ContSters267634 ContSters267634 Buna ziua: in data de 16 iulie 2012 am fost prins stationand in intersectie undeva prin militari iar la control acte(permis buletin asigurare) s-a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat uninvited66 uninvited66 Buna ziua, Am si eu o mica problema si nu stiu cum o pot rezolva. Voi incerca sa fiu cat mai detaliat posibil in descriere, poate ma ajuta cineva sa o scot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , pe data de 23.01.2023 , am fost prins de poliția ... Geomarius22 Geomarius22 Buna ziua , Pe data de 23.01.2023 , am fost prins de poliția orașului Mihailesti conducând cu permisul suspendat ne stiind ca îl am suspendat datorită ca ... (vezi toată discuția)