avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , Pe data de 23.01.2023 , am fost prins de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , Pe data de 23.01.2023 , am fost prins de poliția ...

Buna ziua , Pe data de 23.01.2023 , am fost prins de poliția orașului Mihailesti conducând cu permisul suspendat ne stiind ca îl am suspendat datorită ca nu mai locuiesc la adresa din buletin si nu am primit nimic , mi au făcut dosar penal și vreau sa termin cât mai repede doar ca nu stiu număr de dosar nu îmi da nimeni un termen și nici informați cum pot recupera , mi sa spus de la poliție ca îl pot recupera și câștiga procesul ca sunt in necunoștință de cauza și as avea succes doar ca nu stiu absolut nimic despre proces , ce sa fac ??
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 17:36, 23 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula cerere consultare dosar la Parchetul de pe langa Judecatoria din raza de competenta a localitatii unde ati fost depistat conducand cu permisul suspendat. Daca vi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie puteti solicita procurorului de caz pe perioada cat dureaza cercetarile sa va ajute sa vi se prelungeasca periodic dreptul de circulatie.
Trebuie sa fac ceva repede nici măcar nu mi au dat calitatea in dosar
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dureaza pana se finalizeaza cu propunerea legala catre Parchet. Dosarul se instrumenteaza de catre cei de la politia judiciara din cadrul sectiei de politie Mihailesti ( acolo exista un numar de inregistrare al dosarului iar la Parchet acea lucrare va avea un numar de dosar .../P/2023). Puteti merge direct la sectia de politie unde vi s-a intocmit dosarul si intrebati ce nr de inregistrare s-a dat sau la Parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis cu dosar penal pe rol !!! p1xel p1xel As vrea sa stiu ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera permisul de conducere auto tinand cont de urmatoarele probleme: 1. Pe data de 18/06/2008 am fost prins ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, alcool Adrian.Craciun Adrian.Craciun In data de 1 mai 2010 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru ca am fost depistat cu o alcoolemie de 0.59 in aerul expirat , respectiv 1.45 cu 1.35 in ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat puiu1967 puiu1967 mi s-a intocmit dosar penal pt conducere auto neanmatriculat,politia locala a tinut dosarul 3 luni,am mai dat o declaratie si mi sa spus ca au trimis ... (vezi toată discuția)