Buna ziua , Pe data de 23.01.2023 , am fost prins de poliția orașului Mihailesti conducând cu permisul suspendat ne stiind ca îl am suspendat datorită ca nu mai locuiesc la adresa din buletin si nu am primit nimic , mi au făcut dosar penal și vreau sa termin cât mai repede doar ca nu stiu număr de dosar nu îmi da nimeni un termen și nici informați cum pot recupera , mi sa spus de la poliție ca îl pot recupera și câștiga procesul ca sunt in necunoștință de cauza și as avea succes doar ca nu stiu absolut nimic despre proces , ce sa fac ??
Puteti formula cerere consultare dosar la Parchetul de pe langa Judecatoria din raza de competenta a localitatii unde ati fost depistat conducand cu permisul suspendat. Daca vi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie puteti solicita procurorului de caz pe perioada cat dureaza cercetarile sa va ajute sa vi se prelungeasca periodic dreptul de circulatie.
Dureaza pana se finalizeaza cu propunerea legala catre Parchet. Dosarul se instrumenteaza de catre cei de la politia judiciara din cadrul sectiei de politie Mihailesti ( acolo exista un numar de inregistrare al dosarului iar la Parchet acea lucrare va avea un numar de dosar .../P/2023). Puteti merge direct la sectia de politie unde vi s-a intocmit dosarul si intrebati ce nr de inregistrare s-a dat sau la Parchet.