avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... se poate plati pentru cresterea vechimii in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

se poate plati pentru cresterea vechimii in munca

daca cineva are o vechime de 12 ani si e pensionata pe caz de boala de 16 ani,poate platii contributii pensie(o anumita suma intr-o singura transa) ca sa beneficieze candva de o pesie mai mare?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:57, 14 Ianuarie 2013
Pensia de invaliditate este stagiu asimilat si intra in calculul pensiei de limita de varsta.

Nu cred ca merita sa feceti,o astfel de asigurare.

De exemplu:

Pentru cea mai mica asigurare 741 de lei,trebuie sa platiti lunar 232 de lei.

Asta ar insemna 232 x 12 luni = 2784 lei pe 1 an.

Aceste contributii vor creste anual.Urmeaza cea de pe anul 2013.

Castigul la pensie va fi intre 7 - 9 lei pe luna,in functie de stagiul complet de cotizare.

Banii pe care ii dati intr-un an(2784 lei)ii veti primi inapoi in 29 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie pensie seneca399 seneca399 Am 51 de ani si 31 ani vechime in munca (efectiva). Sunt pensionar gradul III ( cu drept de munca la 4 ore) si nu gasesc un asemenea post.As vrea sa platesc ... (vezi toată discuția)
Un beneficiar de pensie de invaliditate gradul iii poate sa incheie contract de asigurare cu casa de pensii? t_gheorghitza t_gheorghitza SUNT PENSIONARA PE CAZ DE BOALA GR.3.DACA INCHEI UN CONTRACT DE ASIGURARE CU CASA DE PENSII,PENTRU A-MI COMPLETA STAGIUl DE COTIZARE,CUM SE CONSIDERA VECHIMEA ... (vezi toată discuția)
Pensie crenguta1977 crenguta1977 mama mea ii lipsesc 3 ani petru pensia anticipata pina la stagiul de cotizare de 30 ani si as vrea sa vad daca se pot plati anticipat si cam cit ar fi suma de ... (vezi toată discuția)