avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... violarea intimitatii pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

violarea intimitatii pe facebook

Va rog sa-mi spuneti unde as putea raporta violul intimitatii de pe facebook?,pt ca ma simt tradata. A fost vina mea pt ca mi-am lasat laptopul la persoana respectiva de incredere si dupa ce a intrat si mi-a citit mesajele s-a iscat un scandal.. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mili999 , utilizator 23:10, 15 Ianuarie 2013
Daca ai permis cuiva accesul nu cred ca poti sa te revolti acum. Si ca o remarca personala, de ce va puneti pe facebook informatii personale?
Pentru violarea intimitatii se depunde o plangere la politie dar ... aceasta situatie este ca o sabie cu 2 taisuri pentru ca depinde si in ce cirmustante sa produs aceasta violare de intimitate. Nu stiu exact ce sa va raspund pe moment pentru ca nu m-am lovit pana acum de violarea intimitatii in domeniul online DAR promit ca in 24 h va dau un raspuns clar cu ce este de facut.
Aviz utilizatorilor: Aici este un loc pentru a ajuta persoane cu neclaritatiile lor nu pentru a va da cu parerea in mod personal referitor la ce face un alt utilizator. Nu este problema nimanui de ce, pentru ce, de ce nu, pentru ca, si asa mai departe. Incercati sa va abtineti pentru ca nu faceti altceva decat sa murdariti si sa iritati persoane ce se afla aici pentru a primi un sfat, si apoi iritati persoanele ce petrec timp pe acest forum pentru a le rasunde celora ce se afla in impas
Nu stiu care sunt implicatiile legislative, mai ales ca laptopul a fost lasat si nu luat.

Dar ca sfat, pe viitor, cel mai bine este nu pastrezi parolele in calculator/laptop cand acesta este folosit de mai multe persoane. Cand este vorba de perioade scurte de timp (cateva minute) foloseste logout indiferent ca este vorba de facebook, mail, messenger sau altele. Si bineinteles, parolele nu trebuiesc comunicate si altora. Asta daca vrei ca mesajele si conversatiile private sa ramana private.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare pe facebook,pe e-mail,spargere de cont!!!!!!! moon007 moon007 buna ziua.ma confrunt cu un cosmar.va rog sa ma ajutati,sa.mi spuneti ce pot sa fac.cineva ma ameninta p facebook si pe e-mail ca-mi face publice anumite ... (vezi toată discuția)
Hărțuire electronica Adi Mircea Adi Mircea Exista lege care sa pedepsească o persoana cu care am schimbat mesaje pe facebook PRIVAT și care acum, împotriva voinței mele , vrea sa le facă publice pe ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta electronica leia leia Am uitat deschis mail-ul in calcutatorul de la serviciu si una din colege mi-a citit mail-urile fara acordul meu , apoi a povestit si la alte persoane ceea ce ... (vezi toată discuția)