avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale se plateste impozit pe valoarea unei cladiri ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

se plateste impozit pe valoarea unei cladiri construita printr-un program sapard?

O persoana juridica a construit o cladire printr-un program sapard?
Exista vreo prevedere legala prin care sa fim scutiti de impozit pe valoarea cladirii?
ma puteti ajuta? va rog foarte frumos.
Aceeasi intrebare si daca constructia este in curs de construire.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Tincuta Dinu , Consultant fiscal 17:27, 20 Martie 2009
nu am de unde sa stiu daca este persoana fizica sau juridica daca tu intrebi printr-o intrebare.!
impozitul pe cladire se achita din momentul in care este incheiat procesul -verbal de dare in folosinta la valoarea contabila, incepand din luna urmatoare ; pentru cladire in curs de construire nu se plateste impozit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste impozit pe valoarea unei cladiri construita printr-un program sapard? glo glo O persoana juridica a construit o cladire printr-un program sapard? Exista vreo prevedere legala prin care sa fim scutiti de impozit pe valoarea cladirii? ma ... (vezi toată discuția)
Impozit caldiri persoane juridice oanazaharov oanazaharov Buna ziua! As vrea sa va intreb daca in conditiile in care firma mea are ca obiect principal de activitate- vanzare si cumparare de imobile proprii- trebuie ... (vezi toată discuția)
Trebuie platit impozit pe cladire si teren la apartamentele ce sunt produs finit? violeta.grigorescu violeta.grigorescu Buna ziua, Am rugamintea sa ne spuneti daca trebuie platit impozit cladire si teren la apartamentele ce sunt produs finit, respectiv, marfa in vederea ... (vezi toată discuția)