avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa inmatriculare

Am un autoturism Daewoo Cielo din anul 2004 cu o capacitate de 1498 cc si o putere de 63 kw, norma de poluare EURO 2. Am achizitionat autoturismul in anul 2007 sunt al 2-lea proprietar, primul achizitionand autoturismul in anul 2004,din tara, de la una din reprezentantele Daewoo, deci autoturismul nu este din import si nu are achitata taxa de inmatriculare.
Daca vreau sa vand acest autoturism, cumparatorul va trebui sa achite aceasta taxa de inmatriculare?

Alte discuții în legătură

Adresa anaf cu retinere 10065 lei slavadrian slavadrian Am primit o adresa de la ANAF prin care sunt somat sa achit contravaloarea unui autoturism DAEWOO CIELO dintr-un dosar de braconaj. La prima vedere am crezut ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare Doina Elena Doina Elena Presedintele adm.pentru mediu, a spus ca masinile cu euro 4 pana in 2000 cc, aduse din spatiul intracomunitar, care nu sunt la prima inmatriculare, sunt ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/timbru mediu iLegend iLegend Buna seara, In luna si anul curent, am achizitionat un autoturism capacitate ciclindrica 1368. Precizez ca sunt al 3 lea proprietar. Primul proprietar a ... (vezi toată discuția)