avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ingradire drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ingradire drept proprietate

buna ziua
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:in 2004 am cumparat de la parinti un teren cu o casa de locuit construita in ani 58 ,terenul si constructia aflinduse in extravilanul localitati ,in 2011 am solicitat primariei certificat de urbanism ptr removarea extinderea si repararea sarpantei ,acestia mi a eliberat certifiactul de urbanism asigurandu ma ca pot construi ca va iesi in scurt timp si autorizatia ,am demarat constructia si stupoare ca m am trezit cu reprezentanti unui parc national sa ma intrebe de documente daca am avizul lor , am incetat constructia si m am trezit cu plingere penala ca nu am respectat ord 57/2007, am platit fapta si anul trecut in aug cand am fost la primarie s a constatat ca terenul meu se gaseste in intravilanul localiati cf unui PU si refacut cartea funciara trecand terenul din extravilan in intravilan ,am depus documentele necesare ptr obtinerea avizului la administratia parcului national in 3 noiembrie 2012 ,si stupoare de ieri 14.01.2013 o noua plingere penala impotriva mea ,
mentionez ca nu am mai continua sa bat nici un cui in constructie decat am conservat o ,e fara acoperis etc
va intreb
1)daca sunt proprietar ,exista constructia ,nu trebuia sa fiu intrebat atunci cand acest teren a fost prins in perimetrul parcului
2)de ce mi se ingradeste dreptul de proprietate
3)ce trebuie sa fac
va ms frumos

Alte discuții în legătură

Teren extravilan stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,,o intrebare as vrea daca sunteti amabili,,cit ma poate costa un teren sa il trec de la extravilan la intravilan ,,1000mpatrati in afara ... (vezi toată discuția)
Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)