avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata contributie cass pentru venituri din chirie.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata contributie cass pentru venituri din chirie.

O familie de pensionari(sot si sotie) inchiriaza o casa.Pensiile sunt peste salariul minim pe economie( daca are vreo importanta) iar chiria incasata pe un an este mai mica decat 12 salarii minime pe economie si nu mai desfasoara alte activitati aducatoare de venituri impozabile. Intrebare. Sunt ei obligati sa achite contributia CASS? Am citit ord.CNPAS 617/2006 si nu-mi este prea clar.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contributie asigurari sociale de sanatate p.f. Magda Xenofont Magda Xenofont Am mare nevoie de un sfat in ceea ce priveste contributia de asigurari sociale de sanatate pentru persoanele care au calitatea de salariat concomitent cu ... (vezi toată discuția)
Contribuþia la casa de asigurãri de sãnãtate veronica mazarache veronica mazarache Un pensionar care obține venituri din închirieri de bunuri și plătește la fisc taxe trebuie să plătească și contribuția la casa ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei de sanatate nico01dan nico01dan Un pensionar cu pensie 1400 lei,am inchiriat un apartament.Am declarat la AFP Contractul de inchiriere si as vrea sa stiu daca sunt obligata la plata ... (vezi toată discuția)