avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cine poate sa ma ajute
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cine poate sa ma ajute

buna ziua va rog sa imi spuneti si mie ce pot sa fac in situatia urmatoare pe data de 3feb2009 am avut un accident de masina cu un alt autoturism ce atrecut pe culoarea rosie a semaforului.mentionez ca mai erau o[prite pe benzile 3si 2 alte 2 autoturisme.politia a hotarat sa imi suspende permisul pentru 60 de zile si sa platesc o amenda de360 ron sau 180 ron in 48 ore. eu nu am semnat procesul verbal si nici nu i-am dat asigurarea baiatului care m-a lovit.deasemenea am avut un martor dar agentul de circulatie a spus ca nu conteaza ce culoare avea semaforul ca eu trebuia sa cedez prioritate. va rog sa ma ajutati

Cel mai recent răspuns: guly , utilizator 17:53, 10 Februarie 2009
aveti posibilitatea contestarii procesului verbal de constatare a contraventiei , in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia , cu o plangere adresata judecatoriei in a carei raza teritoriala a fost savarsita respectiva contraventie !
Nu va ramane decat sa asteptati sa vi se comunice procesul verbal si sa-l atacati.
Ar fi bine sa aveti datele de identificare ale martorului pe care politistul l-a ignorat.
Anuntati si asiguratorul cu privire la incident.

Succes si nervii tari.

av. Ileana Schwarz
martorul este un prieten care mergea cu mine la spital dar care era in alta masina care a pris semaforu
Nimic mai frumos.
succes
av. Ileana Schwarz
chiar daca nu am semnat procesul verbal??pot sa-l contest in 15 zile de cand il primesc??deoarece nu mi-a fost inmanat de catre agentul de circulatie

Alte discuții în legătură

Sanse castigare proces cu politia fara martori.am sanse sa castig contestatia? rilagsm rilagsm Buna ziua, Am fost oprit de politie pe motiv ca am circulat pe rosu.De fapt nu circulasem pe rosu dar agentul s-a enervat ca cica mi-ar fi facut semn sa dau ... (vezi toată discuția)
Contestare radar MrSmersh MrSmersh In 2 mai anul trecut am fost oprit in HD la intrarea in o localitate. Am data actele si cind s-a intors agentul am intrebat care e problema, raspuns\" radar 73 ... (vezi toată discuția)
Reclamație întârziere comunicare pv Msrius Msrius Cum pot reclama întârzierea intenționată a agentului de circulație de a nu binevoi să trimită procesul verbal pe care am refuzat sa-l semnez, am nevoie ... (vezi toată discuția)