avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... 2% din impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

2% din impozit

Buna ziua,

Daca sunt angajata si am PFA, cum procedez pentru virarea celor 2% din impozit catre un ONG? Adica am vazut ca in declaratiile 230 si in 200 se mentioneaza acest lucru. Cineva mi-a spus ca este suficient sa completez doar 230.
Ma poate lamurii cineva cum functioneaza?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:02, 16 Ianuarie 2013
Din totalul impozitului pe venit platit de dvs.catre bugetul de stat,prin completarea D 230 2% din aceasta suma v-a fi platita catre respectiva entitate.Obligatoriu sa specificati numele entitiatii,contul,banca si codul fiscal.
La dvs.impozitul se v-a considera platit integral.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atragere fonduri prin 2% lauracristinadragotoniu lauracristinadragotoniu Avem ONG. Este primul an de functionare si doresc sa stiu ce pasi sunt necesari pentru obtinerea declaratiei 230. (vezi toată discuția)
Directionare 2% din venitul membrului fondator/asociat ong Elena_Anim Elena_Anim Buna ziua. Imi puteti spune va rog daca si membrii fondatori sau asociatii unui ONG (de protectie a animalelor) pot directiona 2% din impozitul pe venit (venit ... (vezi toată discuția)
Se mai poate directiona 2 %? Pilu Pilu Buna seara. As avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: As vrea sa virez 2% din impozit pt. un ong dar m-am trezit cam tarziu ca am vazut ca termenul este ... (vezi toată discuția)