buna ziua .
in data de 23.12.2012 am condus sub influenta alcolului (0.87) in etilotest . am refuzat probele de sange deoarece nu stiam ce urmari poate avea . nu am amenzi de circulatie si nici alte abateri . ce pedeapsa pot primi si in cat timp imi pot redobandi permisul de conducere. multumesc anticipat
o pedeapsa cu suspendare, iar permisul il redobanditi prin prezentare la examenul teoretic (la sala) la un an din momentul ramanerii definitive a hotararii de condamnare.
amenda si suspendarea permisului se dau cand este vorba despre ocontraventie, adica pana 0.4 in etilotest. socotiti cu cat ati depasit limita de la care se considera infractiune.
Salll..
Garyy
Sunt mihai si am 22 de ani ...am fost prins acum 3 zile de catre politia rutiera in trafic .cu o alcoolemie de 0,61 in aerul espirat...si mi sau recoltat probe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier
flrncristea
am facut un accident rutier cu o alcoolemie de 0.96 in aer respirat avariind doar masina,dar fara victime sau alte masini.cum as putea iesi din aceasta ... (vezi toată discuția)