avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pentru productie hrana animale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pentru productie hrana animale

Buna ziua, as dori sa stiu si eu daca pot accesa fonduri europene pentru o linie de productie hrana animale companie?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 12:08, 17 Ianuarie 2013
Puteti infiinta SRL-D daca indepliniti conditiile OUG 6/2011 si se pot accesa fonduri guvernamentale pe programele START si SRL-D.Fondurile europene sunt pe terminate, nu se poate spune daca se vor mai deschide linii de finantare.
Trebuie sa faceti un plan de afaceri, un buget ca sa stiti sumele de care aveti nevoie in plus trebuie sa aveti si dvs. surse de cofinantare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesari fonduri europene pe perioada anului 2013 pentru service auto ggeorge ggeorge Buna seara, As dori sa infiintez un service auto dar nu stiu si nici nu am putut afla de pe internet daca mai sunt valabile fondurile europene in anul ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Finantari europene mela_grl2000 mela_grl2000 Buna ziua, Doresc sa deschid o librarie in Bucuresti. Se incadreaza ca proiect eligibil in cadrul finantarilor europene nerambursabile? Daca nu, proiectul ... (vezi toată discuția)