avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... codul rutier sanctiuni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

codul rutier sanctiuni

accident (neacordare prioritate in intersectie monitorizata prin semn de cedeaza trecerea) soldat cu avarie autovehicole si vatamare usoara(nu a necesitat spitalizare si nici interventie medicala)
am nup de la parchet
vreau sa stiu ce sanctiuni urmeaza de la politie (incadrare pe dovada art 57/2+111/4 din OUG 195/2002) si ce trebuie sa fac
multumesc

Alte discuții în legătură

Contestație pv accident rutier GRIGORE G GRIGORE G buna ziua. Duminica 27.08.2017 am fost implicata intr-un accidet rutier pe strada Teius intersectie cu strada Vaslui. Eu veneam pe prioritate pe starda Teius, ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada circulatie-vatamare corporala usoara (fara spitalizare)? magdacristea magdacristea Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia unui accident intre un autourism si o motocicleta care s-a intamplat in urmatoarele conditii: pe o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni ecks ecks Buna ziua, pe data de 06.12.2017 am fost implicat intr-un accident rutier pe trecerea de pietoni soldat cu vatamare corporala usoara din culpa( victima a avut ... (vezi toată discuția)