avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... cecuri si bani vechi
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

cecuri si bani vechi

dupa decesul bunicii mele, am gasit in dulapul cu haine celebrele cecuri de 5000 de lei cu castiguri in autoturisme de pe timpul lui ceausescu, mai sunt valabile ?, cum pot sa le fructific ?, plus, am gasit bancnote de 50000 de lei rol (bani vechi), emise in anul 1996, de asemenea vreau sa stiu daca le mai pot fructica ?

Alte discuții în legătură

Cec libret de economii danatudorache danatudorache Buna ziua, Detin cateva cecuri cu dobanda si castiguri in autoturisme de cate 5000 lei fiecare, din perioada \"86. Din cate am inteles exista o sansa de a ... (vezi toată discuția)
Cecuri auto irina_p irina_p buna, am si eu o intrebare... cecurile pt autoturisme de 5000 lei emise inainte de 1989 mai au valoare la ora actuala? ce suma de bani se mai poate scoate ... (vezi toată discuția)
Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme sille sille Buna seara, rog raspuns daca stie cineva: Am trei librete de economii, cu dobanda si castiguri in autoturisme, emise de CEC inainte de revolutie, cu sume ... (vezi toată discuția)