avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CEC LIBRET DE ECONOMII
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CEC LIBRET DE ECONOMII

Buna ziua,

Detin cateva cecuri cu dobanda si castiguri in autoturisme de cate 5000 lei fiecare, din perioada "86.
Din cate am inteles exista o sansa de a recupera acesti bani in instanta.In principiu de depune o adresa la Mfinante si apoi se transmite si la CEC.
Ulterior se ajunge in instanta.
Ma puteti ajuta cu mai multe informatii va rog?
-ce taxa judiciara /de timbru se calculeaza (valoarea totala a cecurilor este de 30 000 lei)
-cam ce tarif se percepe de catre un avocat (aici daca se ocupa cineva cu asa ceva putem discuta in privat)

Multumesc pentru informatii

O zi buna
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2016
danatudorache, utilizator
Cel mai recent răspuns: danatudorache , utilizator 09:34, 18 Octombrie 2016
Gasiti mai multe informatii aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
danatudorache a scris:

-ce taxa judiciara /de timbru se calculeaza (valoarea totala a cecurilor este de 30 000 lei).

30.000 ROL(lei vechi) = 3 lei RON(lei noi). => atât mai aveți în prezent 3(trei) RONI.
Buna dimineata,

valoarea cecurilor este de 57.000 lei vechi.
nu stiu daca sunt cu dobanda la termen sau la vedere, este mentionat doar cecuri cu dobanda si castiguri in autoturisme
cum se calculeaza tasxa?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989 marietaciocoiu marietaciocoiu Am mai multe CEC-uri cu dobanda si castiguri in autoturisme in valoare de 5000 lei dinainte de 1989, as putea sa-mi recuperez banii la valoarea actuala si ... (vezi toată discuția)
Cec-ul cu castiguri in autoturisme daniela.ilea daniela.ilea Buna ziua,ma poate lamurii si pe mine cineva.Am un cec de 5000 lei cu castiguri in autoturisme din anul1985,nu stiti ce se intampla cu aceste cecuri ?,am vazut ... (vezi toată discuția)
Situatie cec-uri marianalin marianalin Buna ziua,sunt in posesia a unor CEC-uri vechi din anii 1976....1985 (Libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme(5000 mii lei),Libret de ... (vezi toată discuția)