avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ca presedinte ONG pot sa fac in vreun fel sa am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ca presedinte ONG pot sa fac in vreun fel sa am salariu?

Ca presedinte ONG pot sa fac in vreun fel sa am salariu? Ma intereseaza mult acest aspect pentru ca imi doresc sa am vechime. Daca da, poate imi puteti spune cum se procedeaza si eventual ce taxe trebuiesc platite. Multumesc mult, o zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 14 Februarie 2020
Nu puteti pentru ca aceea e functie aleasa. Pentru a avea vechime pentru pensie, mergeti la casa de pensii de care apartineti si incheiati direct cu ei un contract de asigurat si veti platiti o contributie lunara care in decembrie, de exemplu, era 232 lei.
Da, se poate incheia un c.i.m. ... insa acesta va fi pe durata mandatului dvs .
Sa nu se inteleaga gresit, reformulez, eu am infiintat aceasta asociatie. Este vb de o asociatie club sportiv (ong) si m-ar interesa, sa activez ca si cum as lucra cu carte de munca pt a-mi putea in timp urmatoarele grade. Va multumesc inca odata!
Eu nu am inteles gresit .. v-am spus clar , si un presedinte de ONG poate avea incheiat un c.i.m. ....
Va multumesc mult, acum sunt happy. O zi frumoasa! :D

Alte discuții în legătură

Angajare medicul veterinar la un ong CalinMarcela CalinMarcela Suntem o asociatie nonprofit, nu suntem inregistrati la Registrul Comertului, avem numai CUI, cod caen 7500. Intrebarea noastra este : - avem voie sa avem ... (vezi toată discuția)
Contract de munca presedinte asociatie de proprietari okdaniok okdaniok Buna. Este considerata vechime in munca perioada in care un presedinte de asociatie de proprietari isi exercita functia? Presedintele de asociatie poate fi ... (vezi toată discuția)
Salarii membri fondatori asociatie cristianaiorga cristianaiorga Buna seara, Cum primeste un membru fondator al unui ONG salariu? (vezi toată discuția)