avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere autorizatie de constructie

Buna ziua,
Am si eu o probleme pentru obtinerea unei autorizati de constructie in sectorul 5 bucuresti.
Sa va povestesc pe scurt ce s-a intamplat:
- am decis sa extind casa pe care am cumparat-o in urma cu 2 ani de zile(doarece nu aveam baie), astfel am depus documentatia pentru obtinere CU in luna mai 2011 si s-a eliberat la sfarsitul luni august.
- am facut proiectul tehnic (expertiza, avize etc).
- intre timp pana sa depun toata documentatia pentu AC expira si CU, am depus si cerere pentru prelungirea acestuia (la care nu s-a raspuns nici astazi).
- am depus documentatia pentru AC in data de 21.08.2012, a fost verificata de o doamna care preia documentel am si platit taxa de autorizatie, si mi-a zis sa astept;
- din august am sunat saptamanal la primarie sa vedem ce se intampla, iar de acolo mi s-a spus sa stam linistiti ca daca am depus documentatia completa si a fost verificata e ok;
- iar acum am primit documentatia prin posta cu o explicatie foarte impertinenta, proiectul tehnic nu corespunde cerintelor din CU;
- am fost la proiectant l-am verificat si el imi zice ca totul e ok.
Am rugamintea de a ma ajuta un avocat sau cineva care cumoste sau s-a mai intalnit cu asemenea situati.
In lege am gasit ca CU si AC se elibereaza in maim 30 de zile de la depunere, in cazul meu s-a eliberat in 4 luni si.......iar legea romana mai zice ca la orice solicitare se raspunde in maxim 5 zile lucratoare.Ce pot face am cheltuit bani pe avize expertiza proiect o gramada iar ei nu au tinut cont de nimik....
Dupa ce am depus AC m-am si apucat de extindere am terminat-o in 2 luni ce pot sa fac acum sa fiu in regula
-

Alte discuții în legătură

Contract comercial incorect redactat ion minca ion minca Ma aflu in urmatoarea situatie: - am o casa in constructie si la un moment dat am dorit sa fac niste modificari fata de proiectul initial (pentru acesta ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii MdenisaL MdenisaL Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)