avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

paternitate

buna ziua sunt cetatean strain si in urma cu 1 an am recunoscut un copli si acuma as vrea sa nu imi mai poarte numele mentionez ca nu este al meu multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:54, 21 Ianuarie 2013
Puteti contesta in instanta recunoasterea paternitatii, alta cale nu este.
cu o aparare calificata puteti intenta actiune in instanta in tagada paternitatii ,veti fi supus testului adn si apoi daca nu sunteti tatal se va pronunta o hotarare pe masura
E vb de o actiune in tagada paternitatii daca e vb de un copil conceput/ nascut in casatorie.
deja sunt trecut in certificat de nastere si mama copil vrea sa raman tot eu in acte poate face asa ceve
E normal sa fiti trecut in certificat daca l-ati recunoscut.
Ati fost casatorit cu mama sau ati recunoscut copilul ca asa ati vrut sau ca era posibil sa fie al dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn, paternitate Carolina Carolina Se acorda testul adn unui cetatean strain,care vea sa dovedeasca paternitatea fata de un copil care traieste in romania ,are cetatenia belgiana ,,poarta numele ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii si filiatia fata de tata FainisDaniel FainisDaniel am o fetita de 4 ani ce s-a nascut cat mama era casatorita cu un alt barbat de cetatenie olandez, vrea ca fetita sa imi poarte numele si ma intereseaza ce ar ... (vezi toată discuția)
Buna as avea si eu o intrebare se poate sterge tatal nebiologic ... Mirabela fedeles Mirabela fedeles Buna as avea si eu o intrebare se poate sterge tatal nebiologic de pe certificatul de nastere a copilului? (vezi toată discuția)