avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere preferentiale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere preferentiale

buna am cumparat de curand un autoturism inmatriculat in Romania si cand am fost la serviciul de inmatriculari din iasi am vrut numere preferentiale. Raspunsul a fost negativ deoarece masina este deja inmatriculata in romania si pe judetul iasi (eu sunt tot din iasi) cei de la inmatriculari mi-au spus ca nu se pot da numere preferentiale daca masina e inmatriculata pe iasi si eu sunt tot din iasi. Se poate asa ceva? daca stie cineva ce lege prevede asa ceva va rog astept raspuns la e-mail vladutz_burlacu@yahoo.com Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 19:17, 18 Ianuarie 2013
incercati sa-i comunicati functionarului de la ghiseu ca cineva va face sicane in trafic si va stie nr de inmatriculare si va temeti pentru siguranta dvs.
functionarul de la ghiseu stie ca sunt parghii legale prin care sa va schimbati nr de la masina.
Nu este vorba denicio parghie legala pentru a pastra sau a nu pastra placutele cu numar de inmatriculare. Daca fostul vanzator nu face cerere de rezervare a acestora Dvs le puteti prelua fara sa mai achitati contravaloarea acestora, modificandu-se doar talonul. Daca nu doriti sa le pastrati, atunci va trebui sa va dea altele. Daca nu este disponibil numarul preferential solicitat, atunci veti dobandi unul la ordine. In niciun caz nu va poate obliga la pastrarea vechiului numar de inmatriculare O posibila solutiein rezolvarea acestei probleme - schimbati ghiseul si respectiv persoana careia va adresati. Poate gasiti o persoana mai pregatita profesional.
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
ContSters98997, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin radierea petrica101 petrica101 Buna ziua .Am vandut o masina am platit retinere de numere si respectivu client mia promis ca rezolva repede radierea .au trecut 2luni si cumparatorul nu vrea ... (vezi toată discuția)
Stimati avocati si citititori! am si eu rugamintea sa imi spuneti ... Areea Imobiliare Areea Imobiliare Stimati avocati si cititori! Am si eu rugamintea sa imi spuneti daca am sanse sa imi recuperez un nr preferential pe care l-am pierdut din cauza ca s-a ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)